Cautare

270 de rezultate pentru "neptun olimp" (3.11 secunde)
La intalnirea de saptamana trecuta, de la Neptun, dintre prefectii tuturor judetelor si ministrul mediului si gospodaririi apelor, Sulfina Barbu, a trecut Doljul pe lista neagra a judetelor care nu au intocmit planurile de aparare impotriva inundatiilor pentru ca autoritatile locale din Rast sunt procupate de reconstructia satului distrus de apele Dunarii si nu de intocmirea planurilor de aparare ale unei localitati care nu mai exista.
Este vorba despre dosarul panourilor, DNA constatand ca in acest caz a fost vina chiar a Consiliului Judetean condus de Nicusor Constantinescu si despre terenul din statiunea Neptun, dovedit a fi in proprietatea firmei la care Dutu este actionar, si nu a lui insusi.
Anul trecut, presedintele Basescu si-a petrecut ziua de nastere la vila sa de protocol din statiunea Neptun, in ziua urmatoare vizitandu-si mama, insotit de sotie si de cele doua fiice, dupa ce a mers la mormantul tatalului sau din Cimitirul Central al municipiului Constanta.
Turismul va fi anul acesta prioritar pentru Consiliul Local Mangalia, care isi continua implicarea in proiectele PHARE privind amenajarea Portului Turistic, a cordonului de legatura Saturn-Venus si a lacurilor de la Neptun.
Dis de dimineata va pleca in Eforie Nord la Hotel Europa, in Costinesti la vilele Vox Amiral, in Neptun la apartamentele de vacanta si la hotelul Decebal, respectiv in Jupiter, Venus si Saturn la hotelurile Tismana, Delta, Dana, Plaja Esplanada, Hotel Balada si la hotel Hora.
Presedintele Traian Basescu s-a intalnit ieri, la vila de protocol din Neptun, cu mai multi intelectuali pentru o discutie referitoare la necesitatea adoptarii Legii lustratiei si modalitatea in care aceasta ar putea fi supusa dezbaterii publice.
In cursul zilei de ieri, Narciz Amza, fostul inspector scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, presedinte al organizatiei de femei democrate a municipiului Constanta a plecat intr-o vizita in statiunea Neptun, unde se afla cazat presedintele Romaniei, Traian Basescu si sotia sa, Maria Basescu.
"Acestia s-au vanturat, saptamana trecuta, pe la Neptun, in vizita pe la Basescu pentru a se da bine pe langa el.
In paralel, a precizat presedintele Filialei Municipale Constanta a OTRM, Catalin Boboc, tinerii se pregatesc pentru Scoala de Vara, ce se va desfasura in perioada 5-9 iulie la Neptun.
Sfanta Maria si Ziua Marinei a fost sarbatorita de politicienii contanteni in primul rand pe faleza Cazinoului, acolo unde ceremoniile au fost deschise zeul Neptun, insa "vedetele" cu adevarat au fost navele Marinei Militare care au pregatit simulari de atacuri navale, alaturi de cea mai noua achizitie a Fortelor Navale Romane, elicopterul Puma Naval.
Dupa femeile democrate care si-au dat intalnire la Costinesti, pentru ca apoi sa chefuiasca alaturi de presedintele Traian Basescu la Neptun, vine si randul liberalilor sa se intruneasca.
De asemenea, primarul s-a aratat preocupat de reabilitarea lacurilor de la Neptun, lucrari in valoare de 2 milioane si jumatate de euro, care vor demara spre sfarsitul sezonului actual.
Bush de pe 1 aprilie, la Neptun. Comandamentul a stabilit cu aceasta ocazie masurile de securitate a spatiului aerian, maritim si fluvial, a traseelor de deplasare a delegatiilor, pentru securitatea comunicatiilor precum si numarul militarilor care vor fi dislocati pentru asigurarea perimetrului de protectie si securitate.
Membrii Comandamentului National pentru Securitatea Summit-ului NATO (CNSS) s-au intrunit, in cursul zilei de ieri, la Neptun, pentru a analiza stadiul pregatirilor pentru securizarea zonei, cu ocazia intalnirii dintre presedintele SUA, George Bush si cel al Romaniei, Traian Basescu.
Desfasurata in Neptun, la crama Murfatlar, si nu in 23 August, constituirea Consiliului Local a fost insotita de depunerea juramantului de catre primarul PDL Mugur Mitrana, aflat deja la al treilea mandat.
Liderul PD-L a recunoscut ca se afla pentru cateva zile la plaja, la Neptun si a fost invitat de colegii constanteni.
Traian Basescu l-a catalogat drept "imbecil" pe un ministru, in contextul in care le-a vorbit sambata, la Neptun, primarilor despre felul in care a fost gestionata situatia in zonele afectate de inundatii din nordul Moldovei.
Calin Popescu Tariceanu a fost ales ieri, la Neptun, drept candidatul PNL pentru functia de prim ministru in viitorul guvern, 108 membri ai Delegatiei Permanente votand pentru continuarea mandatului, in timp ce 4 liberali au votat impotriva.
Alte posturi din tara care au primit scrisori de atentionare pentru incalcarea legislatiei referitoare la desfasurarea campaniei electorale in audiovizual sunt TV NEPTUN Constanta, CTV Constanta, RTT Bratov, postul de radio din Tarnaveni si postul AXA TV Transilvania.
La intalnire nu este exclusa nici prezenta premierului Emil Boc, spun surse democrat-liberale, care mai sustin ca presedintelui PD-L a inceput sa ii placa pe litoral, unde a fost prezent nu doar acum doua saptamani, in Neptun, dar si saptamana care tocmai s-a incheiat.
google-analytics.com